Wat is Body Mind Release

De ballast
die je meedraagt

Stress, nare gebeurtenissen, beperkende overtuigingen, onverwerkte trauma’s en negatieve programmeringen dragen we vaak onbewust als een rugzakje met ons mee. Wordt die te zwaar? Dan vallen we letterlijk om.

Je ervaart fysieke en/of mentale klachten, maar begrijpt niet altijd waar het vandaan komt. Je sparkle is gedoofd, je hebt het gevoel dat je in een vicieuze cirkel zit en balans bereiken lukt maar niet. Dat is logisch, want de ballast die je meedraagt, bepaalt voor 95 % hoe je je voelt, hoe je denkt, handelt, reageert en of je je doelen wel of niet behaald.

Het goede nieuws is dat je dit wel degelijk kan veranderen. Je moet alleen weten hoe… en dat kan ik je laten zien!

Wat is Body Mind Release Therapie?

Body Mind Release (BMR) is een unieke methode waarmee je de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht en effectief aanpakt.

Om je zo goed mogelijk te helpen, is het belangrijk om te weten wat die innerlijke oorzaken van jouw klachten precies zijn. Na ons kennismakingsgesprek gaan we hier dieper op in en duiken we in een traject van 7 weken. We kijken wat je niet meer dient en wat je mag gaan loslaten. 
We doen verschillende oefeningen die op jouw gepersonaliseerde plan aansluiten en je beoordeelt je klachten door middel van een cijfer. Zo houden we de vorderingen bij. Jij weet tenslotte het beste hoe je je voelt!

Het doel is om jou weer volledig te laten stralen zodat je na 7 weken een berg aan energie, fijne gevoelens, vertrouwen in jezelf en het leven, positieve overtuigingen en nog zoveel meer rijker bent.

Joyce Scheeper van Magician Coaching in een yin yoga houding waarbij zij haar hart opent met een kussen achter haar rug.
Joyce Scheeper van Magician Coaching hangt op het aanrecht en kijkt naar buiten met haar kop koffie tussen haar handen. de foto is genomen van buiten naar binnen kijkend

Welke klachten kan BMR verhelpen?

Body Mind Release Therapie is breed inzetbaar en super effectief bij klachten zoals stress, spanning, vermoeidheid, piekeren, hooggevoeligheid, onverwerkt trauma, PTSS, somberheid en depressie, burn-out en emotionele afhankelijkheid.

Je bent niet je klachten. Jouw ware ik ligt verborgen in jezelf, het enige wat je hoeft te doen is volmondig “ja” te zeggen tegen het Body Mind Release traject – dan wijs ik je de weg en maken we dit avontuur samen tot een succes!
Hoe gaaf is het dat de sleutel tot positieve verandering in jouw handen ligt?
Plan een kennismakingsgesprek en get ready voor jouw nieuwe leven.

Wat verwacht ik van jou?

Wil je je jouw sparkle weer aanwakkeren, dan is je inzet hard nodig. Jouw innerlijke kracht is er al, ik ben er alleen om je handvatten te geven en je te laten zien wie je werkelijk bent.
Het motto van Body Mind Release is: ‘niet praten, maar doen!’
Daarom verwacht ik ook dat je met volledige toewijding de dagelijkse oefeningen doet en goed voor jezelf zorgt in deze periode.
De oefeningen duren niet lang: meestal tussen de 5 en 20 minuten en je hoeft er maar twee keer per dag voor te gaan zitten. Zonder jouw inzet gaat de therapie niet slagen. Heb je het even moeilijk? Dan ben ik er natuurlijk altijd voor je.

Joyce Scheeper van Magician Coaching ligt op haar buik op een grijze bank. Ze draagt een badjas met gekleurde bloemen, heeft een roze koptelefoon op en glimlacht met haar ogen dicht.
logo magician coaching cirkel met lotus

Heb je brandende vragen en wil je graag even kennismaken?
Plan dan hier een gratis intake of mail naar
hello@magician-coaching.nl

15 + 3 =